La pluja de confeti del Gran Cosso Iris acomiada la festa major d'Amposta

Destaca l'alta participació de la ciutadania en tots els actes

El tradicional Cosso Iris, amb les carrosses de les pubilles, l'actuació de les majorets i de les xarangues, i amb l'espectacle de la companyia El Sidral, va ser un dels darrers actes de la festa major d'Amposta, però no per això, va tenir menys participació. Molts ciutadans van sortir al carrer, igual com ho han fet durant els deu dies de festa major, per gaudir d'aquest acte que deixa els carrers nevats de confeti.

Segons la regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Amposta, Maria del Mar Panisello, la festa major d'enguany ha destacat per l'alta participació. «La gent ha acudit a tots els actes amb ganes de passar-ho bé», va assegurar ahir Panisello. La regidora també va destacar que, tot i la retallada pressupostària, han estat unes festes «molt completes», i que els ciutadans n'han gaudit. «Altres anys, molta gent aprofitava les festes per marxar de vacances, però enguany s'han quedat i han quedat satisfets», va explicar.

Pel que fa a les novetats, com ara l'homenatge a les pubilles i la gala de les entitats, Panisello també va fer un balanç positiu, ja que, igual que els altres actes, han aplegat molts ciutadans.

Tot i això, si hi ha algun acte que potser s'ha de replantejar en l'edició de l'any que ve és l'encierro. Encara que la regidora va assegurar que situar-lo a l'avinguda de la Ràpita «ha funcionat bé», potser en properes ocasions es traslladarà a altres parts de la ciutat «per donar-hi més vida». Panisello, però, va comentar que a molta gent «li ha agradat que es recuperés l'encierro a l'avinguda», però també va reconèixer que mai plou a gust de tothom. «Molts ciutadans voldrien l'encierro per la seua zona, però de moment estem satisfets en com ha anat enguany, i això ja ho estudiarem de cara a l'any vinent», va concloure la regidora.

k

Veieu totes les fotos a www.elpunt.cat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.