Tortosa enceta vuit dies de festa amb actes tradicionals i en honor de la Cinta

El repartiment del panoli típic pels carrers de Tortosa, a càrrec de les pubilles i les colles de grallers, dolçainers i tamborers, donarà aquest matí el tret de sortida de les festes de la Cinta, que duraran fins al 12 de setembre. En concret, els punts on els ciutadans poden anar a buscar la prima de panoli són la plaça de Barcelona, al costat del mercat; la plaça de la Immaculada, a Remolins; la plaça Joaquim Bau, a Ferreries, i la plaça del Carrilet, al Temple.

A partir de dos quarts de vuit del vespre, al saló de plens de l'Ajuntament, el CD Tortosa rebrà la Bandera de la Ciutat, amb motiu de la celebració del seu centenari. Tot seguit, es farà la tradicional ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta, un dels actes més populars i amb més participació de les festes. Com és habitual, la desfilada amb les entitats, associacions, pobles del municipi i representants de les Terres de l'Ebre sortirà de l'antic escorxador a les vuit del vespre, i acabarà al passeig central del parc Teodor González, que enguany presentarà un aspecte renovat per les obres de reforma. Ja a la nit, al pavelló firal de Remolins, es farà la presentació de les penyes i el repartiment dels mocadors, i un festival de música electrònica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.