Veïns de Mataró denuncien les obres d'un transformador a tocar d'un parc

L'Associació de Veïns de Cerdanyola de Mataró ha denunciat les obres d'un transformador elèctric que es vol situar a tocar d'una zona de jocs infantils d'un parc. Segons l'entitat, els treballs han servit per destrossar diversos pins del parc i asseguren que l'actuació no té cap llicència municipal. A més, alerten que els veïns de la zona de l'avinguda Gatassa es troben neguitosos per les possibles radiacions que desprengui la nova estació transformadora. El president en funcions de l'associació veïnal, Juan Sánchez, considera que hauria d'estar prohibit l'ús d'aquest espai públic per a una activitat com la que es proposa fer i critica que l'Ajuntament no hagi informat ningú d'aquesta obra ni de les possibles repercussions.

L'Ajuntament, de la seva banda, apunta que la construcció de l'estació transformadora és necessària per garantir el subministrament elèctric a l'aparcament subterrani del parc de Cerdanyola i que els treballs van a càrrec de l'empresa concessionària del servei. A més, puntualitzen que aquesta actuació no requereix cap llicència d'obres, ja que està motivada per la construcció d'una obra pública, com és el mateix aparcament. El consistori també recorda que amb aquesta estació es retiraran els pals i cables elèctrics provisionals que donaven servei al pàrquing i que havien estat objecte de reclamació de representants de l'entitat veïnal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.