Compromís per Paterna presenta un pla contra l'obesitat infantil

El programa «Thao» té com a objectiu il·lusionar i mobilitzar a la ciutadania cap a un estil de vida saludable

La Mesa de Salut de Paterna tractarà el pròxim dimecres 30 de setembre el pla per a reduir l'obesitat infantil presentat pel mes de març per Compromís per Paterna. En la sessió també se discutirà el programa concret que el grup municipal ha plantejat i que ja s'ha implantat a molts municipis de l'Estat espanyol.

Es tracta del programa «Thao», un pla de prevenció de l'obesitat infantil que es realitza a nivell municipal, amb accions continuades durant 4 anys. El programa Thao té com a objectiu il·lusionar i mobilitzar a la ciutadania cap a un estil de vida saludable.

L'obesitat infantil ha augmentat en dos dècades del 5 al 16% entre xiquets de 6 a 12 anys. La població infantil de Paterna no és una excepció. Els últims anys han augmentat sobretot els xiquets i xiquetes amb sobrepès, que a Paterna quasi arriben a la meitat del total. L'obesitat està associada a nombroses malalties com a hipertensió, diabetis, hipercolesterolèmia o patologies cardíaques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.