Trets contra la mesquita del carrer Paloma

Els Mossos d'Esquadra asseguraven ahir que investiguen els atacs amb escopeta de balins que ha denunciat la comunitat musulmana de la mesquita del carrer Paloma, del barri del Raval. Segons informava TV3, l'última víctima d'aquestes agressions hauria estat en Sajid, un menor a qui van disparar dissabte al matí quan sortia de la mesquita. El jove hauria rebut un tret a l'espatlla i va haver de ser traslladat al servei d'urgències d'un hospital. Un altre membre de la comunitat musulmana també va assegurar que fa tres mesos van disparar-li des d'un balcó del carrer.

L'imam d'aquest temple coincidia amb els veïns a assegurar que no hi ha cap conflicte de convivència i que aquests atacs són obra d'un pertorbat que possiblement dispara des del carrer Joaquim Costa. El dependent d'una botiga del carrer Paloma explicava que les agressions a la comunitat musulmana no vénen de nou i recordava que «fa dos o tres anys uns brètols van cremar la porta de la mesquita, que llavors era de fusta». De fet, la porta de la mesquita, que ara és de metall, té marques que visiblement són dels trets d'una escopeta de balins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.