Turisme ha de fer classes a la UNED

La falta d'espai ha obligat la Facultat de Turisme de la UdG a traslladar algunes de les classes a la seu de la UNED de Girona, situada al Barri Vell. Els afectats són un centenar d'alumnes de segon i tercer curs de la diplomatura de turisme. «Hem pagat una matrícula, força cara per ser clars, la qual inclou uns serveis que a dia d'avui no ens són donats», es van queixar ahir en un comunicat. Els alumnes –que no entenen per què els han traslladat a ells i no pas als estudiants de grau– van explicar que les instal·lacions de la UNED no estan preparades per la quantitat d'alumnes que són i que no estan ben equipades: «No tenim aula d'estudi, ni biblioteca, ni un simple bar on escapar-nos a fer el cafè entre classe i classe, tampoc hi ha aula d'informàtica ni, per descomptat, projector o algun tipus de sistema informàtic per si els professors han de passar diapositives, fer activitats amb àudio o bé passar-nos algun vídeo, coses que abans fèiem sovint sobretot per aprendre llengües.»

Segons el degà de la Facultat de Turisme, Lluís Mundet, el trasllat és provisional i, molt probablement, al principi del segon semestre es tornarà a la normalitat, un cop es replantegi la coordinació dels horaris entre Turisme i Lletres. «El problema va sorgir en haver de fer més grups per als graus, tant nosaltres com els de Lletres», va declarar el degà, que va aclarir que fins ara no s'han pogut coordinar més bé els horaris de les dues facultats perquè les autoritzacions per impartir els nous graus van arribar tard.

La Facultat de Turisme està ocupant uns espais provisionals, en espera que d'aquí a dos cursos disposi d'edifici propi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.