móra la nova

La fira amb més història no afluixa tot i la crisi econòmica, i tanca amb uns 50.000 visitants

La 178a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial ha omplert, aquest cap de setmana, els carrers de Móra la Nova. La fira, amb una superfície de més de 6.000 m², ha mantingut el nombre d'expositors d'altres anys, uns 170, vinguts d'arreu de les Terres de l'Ebre i també del Camp de Tarragona, Aragó i el País Valencià. L'afluència de gent tampoc no ha minvat respecte d'altres edicions. «No hem afluixat gens, tot i la situació econòmica, i estem contents perquè els expositors ens han respòs amb ganes», va explicar Salvador Alegria, membre de la comissió organitzadora. Alegria va comentar que des de l'organització es temia una minva d'expositors, cosa que no ha succeït, ja que es veu la fira «com una oportunitat de donar a conèixer els productes, i la gent té ganes de participar-hi». Fins i tot, en la petita fira del vi, on es poden degustar els vins de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, hi havia dos expositors més que en l'edició anterior.

Pel que fa a l'afluència de visitants, segons l'organització s'ha mantingut al voltant de les 50.000 persones, un nombre similar a la dels darrers anys i que abasta tots quatre dies. «Ens ha fet molt bon dia, i la gent ha estat molt animada» comentava ahir Alegria.

A més, els visitants d'enguany han gaudit de la comoditat que proporciona la nova passarel·la sobre el barranc Nolla, inaugurada fa unes setmanes i que ha estat la principal novetat d'aquesta edició. «La passarel·la és perfecta per accedir a alguns punts de la fira, i augmenta la comoditat dels visitants», va assegurar Alegria ja que, així, l'accés al pavelló és molt més ràpid. En aquest sentit, un dels objectius de l'organització és facilitar al màxim l'estada dels visitants, sobretot l'accés i la zona d'aparcament. «A vegades és complicat, sobretot quan hi ha molta afluència, com dissabte a la tarda, però és primordial perquè els visitants estiguin a gust i còmodes.»

La fira, com cada any, també va ser un punt de trobada entre moranovencs i moranovenques, ja que és una cita en la qual no falta ningú del poble. «Només ens veiem per la fira» comentava una noia a una altra. Aquests dies, tots els que viuen a Móra, i els de fora, han passat per la fira i pel municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.