Gran augment del nombre d'alumnes als cursos per a majors de 50 anys a la UdG

Avui comença a la UdG el programa de formació per a majors de 50 anys corresponent al nou curs. S'hi han matriculat 86 alumnes, mentre que l'any passat van ser 54, fet que representa un increment del 62 per cent. Aquest programa, instaurat al curs 2005/2006 i dirigit pel professor Josep Torrellas, consisteix a assistir a les classes de la resta d'estudiants de la UdG, tot seguint uns itineraris temàtics, amb una càrrega lectiva de 120 crèdits, dels quals l'alumne pot fer-ne un màxim de 40 en un any. La majoria dels inscrits (60) ho han fet a l'itinerari Cap a una formació humanística. Altres propostes amb molts alumnes són Aproximació al coneixement de la salut i la malaltia, Introducció a la psicologia, Aproximació als coneixements jurídics i Una educació per al segle XXI. L'oferta del 2009/2010 es completa amb itineraris que tracten de turisme, ciència, empresa i noves tecnologies.

La benvinguda als nous alumnes es va fer ahir a la tarda a la Facultat de Lletres, amb l'assistència de la rectora, Anna Maria Geli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.