Els millors comerços del món

L'Ajuntament de Barcelona premia les botigues que destaquen

El premi a l'establiment comercial va recaure en Delishop (botigues de menjars del món i cuina gurmet a L'Illa Diagonal, Mallorca 241 i Travessera de Gràcia 141) per haver representat una imatge distinta, moderna i adequada als nous reptes de la ciutat i esdevenir «un exemple d'innovació en aquest sector».

Quant a la millor iniciativa empresarial comercial de l'any, va recaure en Crearte Perruquers, de la qual es va valorar, d'una banda, la relació amb els clients i, d'una altra, el compromís absolut dels promotors amb el medi ambient, gràcies a l'ús de productes amb compostos estrictaments naturals, tècniques de treball de consum mínim i una cura detallada dels residus. En aquesta categoria, el jurat va valorar amb un diploma l'esforç que havia dut a terme Cooked in Barcelona (amb seu a Sabadell i botiga a L'Illa Diagonal), de confecció de roba de moda.

Per la seva banda, Ravaltext, empresa que fa arranjaments en peces de vestir i que, alhora, insereix persones immigrades, va ser distingida amb el premi a la millor iniciativa agrupada per a la dinamització comercial de la ciutat, i Miquel Valls i Maseda, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, es va emportar el premi a la tasca de contribució i coneixement del comerç de la ciutat. La ferreteria Bolibar Bronzes va rebre un diploma de reconeixement especial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.