Lloret retira les pilones dels dos carrers on van morir dos joves en accidents de trànsit

El consistori decideix no col·locar-ne més fins que no s'elabori un protocol

Dos joves morts en dos accidents de trànsit per culpa de les pilones. Aquests dos desgraciats incidents han tingut lloc en carrers cèntrics de Lloret en els últims mesos, i l'Ajuntament ha decidit actuar sobre l'arrel del problema, traient les pilones dels dos carrers on tenir lloc els fets: el carrer del Grau i el de Joan Baptista Lambert.

La decisió la va prendre l'alcalde, Xavier Crespo (CiU), després d'una sèrie de reunions, una de les quals amb Jordi Masgrau, l'oncle d'una de les víctimes. Crespo també ha afirmat que de pilones «no se'n col·locarà cap més» fins que no s'estableixi un «protocol de col·locació». L'alcalde considera que de pilones hi ha d'haver «les justes» i que amb vista als nous projectes d'urbanització caldrà valorar mesures alternatives. «La mort d'aquests dos joves, i d'altres en circumstàncies semblants, no poden quedar en l'oblit», va concloure l'alcalde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.