Detenen un veí de Palafrugell acusat de drogar noies i forçar-les a mantenir relacions sexuals

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Palafrugell Torcuato Hernández Sánchez, un veí del municipi de 45 anys a qui s'acusa d'un presumpte delicte de coacció a noies joves perquè consumissin drogues per després forçar-les a mantenir relacions sexuals amb ell. Tot i que l'acusat ja estava fitxat pels Mossos d'Esquadra, ja que se l'acusa per presumptes delictes de coacció, violació i abusos sexuals, mai no s'havia pogut demostrar, fins que els agents policials el van detenir ahir.

Aquesta operació policial es va posar en marxa després que l'octubre passat un veí del municipi va denunciar que la seva filla estava essent coaccionada. Va ser llavors quan els Mossos van posar fil a l'agulla en les investigacions, que van donar fruit amb la detenció ahir d'Hernández Sánchez, que és portador del VIH. Així mateix, la policia autonòmica també ha pogut esbrinar que el detingut forçava les noies en un local que està situat a la zona de la Bòbila de Palafrugell, a l'interior del qual els investigadors han trobat material pornogràfic.

Exhibicionista a Salt

Per altra banda, un veí de Salt de 60 anys va acceptar dimarts, en el judici celebrat als jutjats penals, una condemna de multa per un delicte d'exhibicionisme. El fiscal demanava inicialment una condemna de nou anys de presó per al veí de Salt a qui unes nenes de vuit anys d'origen africà havien identificat com l'home que, deien, se'ls havia baixat els pantalons i els havia ensenyat els genitals en una zona de canyissars de la població. Els fets van passar el 2008 i durant tot el procés el denunciat els va negar, però a l'hora del judici els va acceptar en vista de l'oferta del fiscal de deixar la pena en una multa i estalviar-se el judici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.