Roben cinc mil sostenidors i mil calçotets d'un camió i xampú Sánex d'un altre, a la Jonquera

Els robatoris a camions com el que s'atribueix a Pato són molt freqüents. Uns lladres es van endur el dimecres dia 11 a la matinada un lot de cinc mil sostenidors i mil calçotets de la caixa d'un camió tràiler que estava estacionat en un dels aparcaments de la Jonquera. La roba interior robada, de les marques Belcor i Intima Cherry, està valorada en uns 56.000 euros aproximadament. Segons la denúncia que va fer el camioner, els fets van passar cap a la una de la matinada, en un moment en què ell no era a l'interior de la cabina del vehicle. Tot apunta que els lladres van desprecintar la caixa del camió i van arreplegar els palets més propers a la porta i els van carregar en una furgoneta o camió petit que tenien a punt i van fugir abans que el xofer tornés i advertís el robatori. No es descarta que mentre els lladres saquejaven el camió un còmplice controlés el xofer.

Camioner atracat

Un altre camioner, que també havia fet parada a la zona d'estacionament de la Jonquera, va ser víctima d'un atracament dijous de bon matí. Segons va denunciar el xofer, eren dos quarts de sis del matí quan els ocupants d'una furgoneta el van abordar, el van amenaçar amb un ganivet i se li van endur part de la càrrega que transportava: un carregament de pots de xampú de la marca Sánex, que anaven destinats a Anglaterra. Tant els sostenidors com els calçotets, el xampú, o les peces de roba que s'enduien a Garrigàs, són productes molt fàcils de vendre a parades de mercats, destinació que se sospita que han tingut els productes robats. Tot i que tant la Policía Nacional com els Mossos i la Policia Municipal de la Jonquera fan rondes contínues als aparcaments de camions de la Jonquera, les denúncies per robatoris són molt freqüents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.