Atrapen els amos de dos bordells de Girona que deixaven sortir les noies al carrer només dues hores a la setmana

La Policía Nacional ha desmantellat dos pisos de Girona on s'exercia la prostitució. Segons els investigadors, les noies treballaven en unes condicions molt dures. Havien d'estar disponibles les 24 hores del dia de dilluns a diumenge, només podien sortir al carrer dues hores a la setmana i havien d'atendre els clients a qualsevol hora. A més, els amos o responsables dels negocis es quedaven el 50% dels beneficis de les joves, que havien de pagar la manutenció i l'allotjament. Els pisos estaven situats al carrer Canigó, a la zona de les Pedreres, i a la ronda de Ferran Puig. La policia feia temps que seguia els moviments que hi havia en aquestes saunes de relax, que s'anuncien en diverses pàgines d'internet, i dilluns passat va decidir intervenir i va fer un control d'estrangeria i de documentació.

A la sauna del carrer Canigó, els agents van identificar tres joves russes, dues de les quals van quedar detingudes perquè no tenien els papers en regla. A més, van detenir la responsable del local, una dona lituana, acusada dels delictes d'afavoriment de la immigració il·legal, contra els drets dels treballadors i d'un delicte relatiu a la prostitució. La policia també busca l'amo del negoci, de nacionalitat alemanya, per detenir-lo. Se l'acusa dels mateixos delictes que la dona lituana i també de detenció il·legal i d'agressió sexual.

D'altra banda, a la ronda Ferran Puig van trobar cinc noies i tres van ser detingudes perquè estaven en situació irregular a l'Estat –eren del Brasil, l'Equador i l'Uruguai–. També van ser detinguts la responsable, de la República Dominica, i l'amo del local, de nacionalitat espanyola. Se'ls acusa dels mateixos delictes que la responsable del pis del carrer Canigó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.