Els Mossos han detingut més de 6.000 homes per haver maltractat la seva parella, des del gener

Els Mossos han detingut 6.114 homes acusats d'haver maltractat la parella des del començament d'any, 29 dels quals eren menors. La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, va presentar ahir la nova edició de la campanya Talla amb els mals rotllos, de prevenció de la violència masclista entre els joves, i va explicar que aquest any s'han rebut 12.000 denúncies per violència sexista, respecte de les 15.500 que es van presentar el 2008. D'altra banda, aquest any han mort deu dones a mans dels seus companys sentimentals a Catalunya.

Col·laboració dels mitjans

La campanya Talla amb els mals rotllos s'emmarca en la celebració del Dia contra la Violència Masclista, que se celebra avui, i es difondrà fins al 6 de desembre a través de quaranta de mitjans de comunicació. El director de l'edició de Barcelona d'El Punt, Ferran Espada, i els representants dels altres mitjans van signar ahir amb la consellera els convenis per difondre la campanya, que consta d'un espot, una falca radiofònica i un anunci als mitjans escrits on apareixen converses de parelles joves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.