Jutgen un home acusat d'haver lesionat, extorquit i lligat la persona que vivia amb ell a Lloret de Mar

El ministeri fiscal demana una pena total de 12 anys i mig de presó per a Wlodimierz Tadeusz Moidowski, acusat dels delictes de lesions, extorsió, detenció il·legal i danys perpetrats contra l'home que vivia amb ell a Lloret de Mar.

Els fets, segons l'escrit d'acusació, van passar el 21 de juny del 1999 quan l'acusat, després d'haver lligat el gos de la víctima, va ventar un cop de martell al braç de l'home amb el qual compartia pis i amb l'altra mà li va ventar diverses ganivetades a diferents parts del cos.

Tot seguit l'acusat, segons el relat del ministeri fiscal, va obligar la víctima a asseure's, i amenaçant-la amb el ganivet la va obligar a omplir a nom seu vuit talons per valor de 6.000 euros i un novè taló per valor de 3.000 euros, tots amb càrrec al compte de la víctima. L'acusat, quan va tenir els talons, va agafar una corda i va lligar la víctima, la qual es va poder deslligar al cap d'una hora aprofitant que l'acusat es va quedar adormit.

Per aquests fets el ministeri fiscal demana una pena de 3 anys i mig de presó per un delicte de lesions, 4 anys de presó per un delicte d'extorsions, 5 anys de presó per un delicte de detenció il·legal i 8.850 euros de multa per un delicte de danys perquè en un moment determinat de l'agressió l'acusat va ventar un cop de martell contra una taula de vidre i la va esbardellar.

L'acusació pública també demana que l'acusat indemnitzi la víctima per les lesions que li va causar i per l'import de la taula que va malmetre.

La defensa demana l'absolució perquè està en desacord amb el relat dels fets que presenta el ministeri fiscal. El judici d'aquest cas està previst que se celebri el 21 d'aquest mes davant del tribunal de la secció tercera de l'Audiència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.