Proposen que se sancioni un regidor de Lloret per infracció del codi de l'advocacia

El Col·legi d'Advocats de Girona demana que se sancioni amb dos mesos de suspensió en tots els torns als quals estigui adscrit l'advocat Gregori Elorza, exportaveu i regidor del grup municipal del PSC de Lloret, per haver infringit diverses vegades el codi deontològic. El Butlletí Oficial de la Província publicava aquesta setmana un edicte de notificació, ja que no s'ha pogut informar directament l'afectat. En l'edicte de notificació s'informa que en l'expedient disciplinari obert es proposa aquesta sanció de dos mesos per «una falta deontològica greu». En concret, es considera que Elorza ha infringit diversos punts de l'article onzè del codi deontològic de l'advocacia espanyola. Les infraccions tenen a veure amb la contribució a la tramitació diligent dels assumptes que se li encomanen i dels procediments en què intervé, en el compliment dels horaris en les actuacions judicials i a posar en coneixement del Col·legi qualsevol endarreriment injustificat dels jutjats i tribunals superior a mitja hora, i a comunicar amb la deguda antelació al jutjat o al tribunal, i als companys que hi intervinguin, qualsevol circumstància que li impedeixi a ell o impedeixi al seu client acudir puntualment a una diligència.

Per rebre aquesta mena de sancions les queixes han d'haver estat reiterades, i poden haver procedit de clients, entitats i jutges. Aquest diari no va poder contactar ahir amb Gregori Elorza,

EL PROTAGONISTA

GREGORI ELORZA
EXPORTAVEU PSC LLORET
Va començar el mandat sent portaveu del PSC a Lloret, però va ser substituït
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.