L'exportaveu del PSC a Lloret diu que no ha infringit el codi de l'advocacia

L'advocat Gregori Elorza, exportaveu i regidor del PSC de Lloret, demana que se suspengui la sanció de dos mesos de suspensió del torn d'ofici que ha demanat el Col·legi d'Advocats de Girona per haver suposadament vulnerat el codi deontològic. Elorza assegura que mai no ha comès «cap acció o omissió que signifiqui negligència o manca de professionalitat» i critica que el col·legi l'ha deixat en una situació de «completa injustícia i indefensió», ja que s'ha assabentat de la notícia a través del diari. «No m'han comunicat res, perquè les administratives del col·legi, de manera negligent, no han canviat les adreces i els telèfons després del canvi de despatx professional fet fa quasi un any», assegura Elorza.

L'advocat ha enviat una carta al col·legi en què exigeix que se suspengui la sanció i se li permeti defensar-se de les acusacions, cosa que assegura que no ha pogut fer. «A mi la sanció de dos mesos no m'importa, el que m'importa és que es qüestioni la meva professionalitat públicament sense tenir dret a defensar-me», assegura Elorza a la carta enviada al Col·legi d'Advocats.

Les suposades infraccions tenen a veure amb la contribució a la tramitació diligent dels assumptes que se li encomanen i dels procediments en què intervé, amb el compliment dels horaris i amb comunicar amb la deguda antelació qualsevol circumstància que li impedeixi a ell o impedeixi al seu client acudir puntualment a una diligència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.