Atraca un Mercadona de Figueres i fuig amb un botí de 47.000 euros

Un altre lladre, atrapat «in fraganti» a Girona, apedrega els municipals quan intentava fugir

Sense fer gaire fressa i sense que els vigilants de seguretat hi poguessin fer res. Així va actuar l'home que va atracar el Mercadona situat a prop de la plaça de l'Estació de Figueres, amb entrada pel carrer Sud i el carrer Sant Llàtzer. Pels volts de les vuit del vespre un repartidor que entrega les comandes a domicili va entrar al despatx on hi ha la caixa forta, i es va trobar amb un intrús que exigia que l'obrissin. El repartidor va avisar l'encarregada, que, com a tal, té clau de la caixa, i quan la noia hi va entrar el lladre li va posar un ganivet al coll, i així va aconseguir que li entreguessin la recaptació. L'assaltant va fugir amb un botí de prop de 47.000 euros.

El dilluns a la matinada, la Policia Municipal de Girona va detenir tres nois algerians que van enxampar in fraganti al carrer Empúries, quan estaven enfeinats saquejant l'interior d'un cotxe després d'haver-ne forçat la porta. Un dels lladres era dins del cotxe i els altres dos vigilaven i quan van veure arribar la policia, que havia estat avisada per un testimoni, van fugir. Els agents van començar a buscar-los i aviat van veure tres homes que saltaven una tanca que separa el carrer de les vies del tren. Una parella de policies també va saltar la tancar per perseguir els sospitosos.

Un dels fugitius va reaccionar tirant pedres i diversos objectes que van tocar un dels agents, que va resultar amb ferides a una mà i a les cames. Quan van arribar reforços, van aconseguir detenir el lladre que tirava pedres i van veure com els seus companys s'amagaven dins d'un edifici deshabitat del Mas Gri, on finalment també van ser detinguts. Els agents els van comissar un trepant, unes tenalles i un obridor d'ampolles i van recuperar dues gorres i una bossa que probablement havien sostret del vehicle. Els tres tenen antecedents policials.

Malfiança

A les Planes d'Hostoles, els Mossos d'Esquadra es van haver de mobilitzar dilluns al vespre per intentar localitzar un home que, aparentment, tenia la intenció d'atracar la gasolinera. L'empleat, en veure que un home s'acostava amb un actitud sospitosa, va decidir tancar les portes de la botiga i l'individu va fugir corrents. A l'octubre, aquesta gasolinera, situada a la carretera d'Olot, va ser assaltada per un home que va amenaçar la dependenta i es va endur els diners de la caixa. Ni el sospitós que dilluns rondava la gasolinera ni el lladre que la va atracar a l'octubre no han estat detinguts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.