Troben 100kg de cocaïna en caixes de plàtans repartits als supermercats Lidl

Agents de la Policía Nacional estan investigant la procedència d'almenys 100 quilos de cocaïna que dissabte van aparèixer en caixes de plàtans procedents de Sud-amèrica i que des de Mercamadrid ja s'havien repartit a diversos supermercats de la cadena Lidl de Madrid, Càceres i Plasència. La investigació va començar després que un empleat bolqués una caixa de plàtans per posar-los a les lleixes i enmig de la fruita aparegués un bloc de droga. Van avisar la policia, que va començar a escorcollar altres caixes de plàtans, en les quals es van trobar més rajoles de cocaïna. Llavors l'escorcoll es va estendre a altres supermercats de la cadena, proveïts també per Mercamadrid, i es van anar trobant altres paquets de droga. Fins ahir s'havien localitzat 100 quilos de cocaïna, que en tots els casos anava ben embolicada en paquets hermètics i que, per tant, no s'havia barrejat amb la fruita.

Error descomunal

La policia està segura que la cadena dels supermercats en què ha aparegut la droga no té cap relació amb la partida de cocaïna i sospita que tot l'enrenou és conseqüència d'un error descomunal dels narcotraficants, en permetre que les caixes de plàtans amb la droga anessin a parar als supermercats. O bé no van tenir temps de retirar les caixes amb droga abans que fossin distribuïdes, o bé van agafar unes caixes equivocades. La policia continua la investigació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.