Mata l'exdona a Alcover, l'esquartera i n'escampa el cos al llarg de 70 km a l'AP-7

El detingut, que treballa en un escorxador i ha confessat el crim, tenia una ordre d'allunyament de la víctima

Les alarmes van saltar dimarts passat quan la víctima, de 36 anys i origen bielorús, no va anar a recollir a l'escola els seus fills, fruit de la relació que havia mantingut amb el seu exmarit, Domingo Miguel Claro. La desaparició de la dona, que residia al centre d'Alcover, va ser denunciada als Mossos d'Esquadra, i arran de la sospita que la marxa fos voluntària, els agents es van desplaçar a casa seva. Segons fonts properes al cas, els pitjors pronòstics van adquirir força després que els investigadors inspeccionessin el domicili de la víctima, on es van trobar restes de sang a la banyera i en altres punts de la casa.

Els Mossos llavors van decidir parlar amb l'exmarit de la víctima, que viu a la urbanització El Serradalt d'Alcover, per fer-li unes preguntes en relació amb la desaparició de la dona. Es dóna el cas que Claro, que té 40 anys i treballa en un escorxador, no podia apropar-se a la seva exparella per ordre judicial, ja que la dona l'havia denunciat arran d'un episodi de violència domèstica, segons fonts de la investigació. L'home va donar explicacions incongruents sobre la desaparició de la víctima, i dimecres passat els agents el van detenir i el van traslladar a comissaria. Allà, Claro es va enfonsar i va confessar que havia mort la seva exdona a casa d'ella i que l'havia esquarterada, probablement a la banyera. Segons va explicar, després va agafar el cotxe i va escampar les parts en què havia trossejat el cos en diversos punts de l'AP-7. Durant la declaració a comissaria, el detingut va detallar als agents les aturades que havia fet a l'autopista, de manera que dissabte van poder recuperar el cadàver. Els investigadors van comprovar que l'home havia recorregut fins a 70 quilòmetres per desfer-se del cos, ja que l'última part es va localitzar a l'altura de Sant Sadurní d'Anoia.

Dos crims en una setmana

El macabre crim d'Alcover és la segona mort violenta que hi ha hagut a les comarques tarragonines en els darrers dies. Divendres passat els Mossos d'Esquadra van detenir un veí de la urbanització Costa Zefir de Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp), acusat d'haver degollat la seva mare, una dona octogenària, en una baralla al domicili familiar. En aquest cas, després de cometre el crim, l'home, de 52 anys, es va dirigir a un bar pròxim a casa seva i va demanar que avisessin la policia perquè la seva mare era morta. Els Mossos es van traslladar al domicili, on van trobar el cos de la víctima. Els agents van acordonar la casa i un solar pròxim, on haurien trobat l'arma del crim, un ganivet amb restes de sang. L'home va quedar detingut i va confessar el crim, tot i que va declarar que havia actuat en legítima defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.