Escorcollen i clausuren els cinc locutoris de la Bisbal perquè no tenen les llicències

Una operació conjunta entre la policia local de la Bisbal d'Empordà i els Mossos d'Esquadra va acabar ahir amb cinc locals telefònics precintats, i 30 ordinadors i 15 telèfons mòbils requisats. Les tasques policials van durar gairebé tota la tarda i es van centrar en els cinc locutoris que hi ha al municipi baix-empordanès. La trentena d'agents de la policia local i dels Mossos van entrar al mateix temps en tots els locals perquè no hi hagués cap fugida. El protocol que es va seguir va ser demanar la documentació dels clients, dels treballadors dels locutoris i dels locals. L'operació s'havia previst fer expressament en una hora amb poca afluència de clients perquè l'objectiu de la policia se centrava en la inspecció dels locutoris en relació amb la seguretat, la salut pública i tots els permisos.

L'actuació policial va acabar amb tots cinc locals clausurats i precintats, perquè cap no tenia la llicència corresponent ni l'assegurança en regla.

30 ordinadors i 15 mòbils

En l'operació, en la qual també van prendre part pèrits de l'empresa Microsoft, es van comissar 30 ordinadors perquè no tenien les llicències del programari. A més també es van requisar 15 telèfons mòbils perquè no se'n podia acreditar la procedència i hi havia la possibilitat que fossin robats.

D'altra banda, a la Bisbal d'Empordà també s'hi va desplaçar la unitat canina dels Mossos d'Esquadra, que també va inspeccionar els locals per si s'hi traficava amb drogues.

En el decurs de l'operació policial no es va detenir cap dels treballadors ni propietaris dels locutoris, tots ells immigrats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.