Dos joves denuncien que van ser apallissats pels vigilants de la discoteca Millennium de Sils

L'empresa assegura que els nois van treure una navalla i van llançar pedres

Els fets van tenir lloc a dos quarts de dues de la matinada de diumenge. Segons consta en la denúncia presentada als Mossos d'Esquadra, cinc amics es van presentar a l'entrada de la discoteca Millennium de Sils per passar una nit de festa. Però un dels nois es va deixar el carnet d'identitat a casa seva: tot i això, però, van intentar accedir al local. Però un dels vigilants de la discoteca els va demanar la documentació i no els va deixar entrar. Els joves ho van tornar a intentar per un altre accés, però un altre cop se'ls va negar l'entrada.

«El matem aquí mateix»

En veure frustrada la seva nit de festa, els cinc amics van anar cap al cotxe per marxar del lloc. Tres d'ells ja eren prop del vehicle quan es van adonar que dos dels seus amics, que s'havien quedat més enrere, estaven retinguts per dos dels vigilants. En aquell moment, tres vigilants més es van apropar als tres amics que eren prop de vehicle i els van començar a colpejar amb porres sense cap motiu aparent.

Un dels joves va aconseguir escapar-se i amagar-se al jardí d'una casa particular mentre quatre porters el seguien. Segons consta en la denúncia, el jove, quan estava amagat, va poder sentir que un dels vigilants l'amenaçava dient-li que, si el trobaven, «el matarien allà mateix». Al cap d'una estona, el jove, en comprovar que els vigilants ja no el buscaven, va sortir del seu amagatall i va caminar pel mig dels camps en direcció al cotxe. Però, de sobte, van sortir tres vigilants dels matolls on estaven amagats, el van atrapar i van començar a colpejar-lo de nou. Els vigilants van portar el jove fins a l'entrada de la discoteca, on va ser obligat a agenollar-se mentre era insultat, amenaçat i colpejat.

Segons una altra denúncia, un altre dels joves també va ser colpejat pels vigilants fins a tirar-lo al terra i immobilitzar-lo posant-li un genoll a l'esquena. Mentre rebia la pallissa, un dels vigilants cridava: «Què fas, fill de puta, marica, per què corres?», segons el text de la denúncia. De resultes de les lesions, els dos joves van haver de ser traslladats en ambulància al CAP de Sils i posteriorment van presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra.

La sala té una altra versió

Els responsables de la sala asseguren que els joves van arribar a la discoteca amb una actitud violenta, anaven beguts i increpaven els clients que hi havia fent cua. Els vigilants, en veure aquest comportament, van prohibir l'entrada als joves. Va ser llavors quan els nois van agafar pedres i les van llançar contra la façana de l'edifici, algunes de les quals van impactar en algun client.

Els vigilants de seguretat van córrer al darrere dels joves fins que van retenir-ne dos. Segons els responsables de la discoteca, un dels joves, per defensar-se, va treure una navalla i l'altre va tirar pedres que van impactar contra un vigilant. Mentre durava l'enfrontament, els responsables de la sala van trucar als Mossos. Als agents se'ls va mostrar la navalla i les ferides que va rebre un dels vigilants. L'empresa té previst presentar avui una denúncia pels fets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.