Condemnen a 12 anys de presó l'acusat de matar la seva parella dins la barraca on vivien, al Vendrell

Una sentència de la secció quarta de l'Audiència de Tarragona condemna a 12 anys de presó un veí del Vendrell acusat d'haver matat la seva companya sentimental a l'interior de la barraca on residien, la qual es trobava ubicada a més d'un quilòmetre del centre urbà. Segons es considera provat, la tarda dels fets la parella va estar consumint bastant quantitat d'alcohol i, al vespre, van tornar a peu fins a la cabana. Ja a l'interior, van començar una discussió i el detingut va empènyer la víctima, que va caure a terra. Llavors, aprofitant que la dona estava en situació d'inferioritat, va agafar un ganivet de cuina que hi havia dins d'un armari que estava just a l'entrada de la caseta i va clavar una ganivetada a la dona que li va provocar la mort.

Cap a la una de la matinada, el processat es va personar a les dependències de la policia local, on va comunicar als agents que la seva parella feia diversos dies que estava desapareguda, i els va sol·licitar que truquessin als hospitals per intentar descobrir on era. Després, va tornar a la barraca i, dues hores més tard, es va adreçar a la caserna de la Guàrdia Civil per tal de comunicar que havia localitzat la seva companya sentimental a casa i que necessitava «ajuda mèdica». Els efectius del cos de seguretat estatal es van dirigir a la cabana i van trobar el cadàver de la víctima estès sobre el llit. En aquells moments, l'home era al costat dels investigadors i no va intentar fugir, sinó que va reconèixer que havia estat el responsable de la ganivetada mortal. Després de ser declarat culpable per un jurat popular, s'ha imposat una pena de 12 anys de presó pel detingut com a autor d'un delicte d'homicidi, amb els agreujants d'abús de superioritat i parentesc, i amb els atenuants d'anomalia psíquica i de confessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.