Un mort i un ferit greu en el xoc entre un tren i un cotxe entre Blanes i Malgrat

El conductor va passar pel pas a nivell quan les barreres estaven abaixades

Un mort i un ferit molt greu. Aquest és el balanç provisional del greu accident que es va produir ahir a la nit a Malgrat de Mar. Segons van assegurar testimonis de l'accident, un vehicle va passar pel pas a nivell del Molí Vell que hi ha al municipi quan les barreres estaven abaixades amb el que es coneix popularment com «fer la essa». Però amb tanta mala fortuna que en aquell moment passava un tren que circulava en direcció Blanes. El vehicle va ser envestit amb tanta violència que va sortir projectat contra una caseta. De resultes del xoc, un jove va morir a l'acte i l'altre ocupant va ser traslladat a l'hospital Can Ruti de Badalona. D'altra banda, la cinquantena de passatgers del tren, de la línia 1 del Maresme de Rodalia i circulant en sentit nord, n'han resultat il·lesos. Estava previst que la comissió judicial fes l'aixecament del cadàver abans de retirar el cotxe del costat de la via.

L'accident ha afectat quatre trens que encara quedaven per circular per la línia 1 de la línia del Maresme. Renfe ha facilitat als viatgers una connexió amb autocar entre els municipis de Blanes, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Maçanet de la Selva.

Servei restablert

Segons va assegurar el portaveu de Renfe, Antonio Carmona, durant la matinada estaria la via tallada, però al matí ja s'hi hauria restablert el trànsit. Així mateix, pel que fa al pas a nivell, el responsable de l'empresa ferroviària va assegurar que aquestes infraestructures depenen d'Adif i que aquest és l'últim pas a nivell que queda a Malgrat de Mar, després que se'n van eliminar tres més que encara estaven en funcionament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.