Un turista mor en caure des del balcó d'un tercer pis d'un hotel de Lloret de Mar

Un turista portuguès de 17 anys va morir ahir a la tarda en caure des del balcó de la seva habitació, situada en un tercer pis, a l'hotel Esmeralda de Lloret de Mar. El jove era sol a l'habitació quan va caure des del balcó i no hi ha testimonis de la caiguda, cosa que dificulta que la policia pugui determinar les circumstàncies de la mort. Alguns dels companys de viatge del jove portuguès van explicar que en els darrers dies havia fet comentaris que denotaven que podia passar una mala època en l'aspecte psicològic. Això fa que no es descarti que es tractés d'una caiguda voluntària, però a l'habitació no es va trobar cap nota de comiat, i tampoc no es descarta que la caiguda fos accidental. L'autòpsia haurà de determinar si el noi havia ingerit alcohol o alguna substància que li pogués haver fet perdre l'equilibri o l'hagués induït a fer alguna peripècia dalt del balcó. La víctima havia arribat a Lloret de Mar el cap de setmana amb un dels nombrosos grups d'estudiants portuguesos que acostumen a fer estades en aquesta població durant la primavera.

Cau una nena a Olot

Una nena xinesa de 3 anys està hospitalitzada arran de les greus ferides que es va fer dilluns en caure pel forat de l'escala d'un tercer pis, al grup Verge del Tura d'Olot. La nena va anar amb la seva mare a casa d'uns amics i per circumstàncies no aclarides va caure daltabaix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.