Condemnen el vintè implicat en el desembarcament de 4 tones d'haixix a la cala Llevadó de Tossa de Mar

El tribunal de la secció tercera de l'Audiència va condemnar dilluns Mimoun el Moumni, el vintè implicat en el cas del desembarcament de 4 tones d'haixix a cala Llevadó de Tossa de Mar el desembre del 2005.

L'acusat, que en la vista oral va acceptar els fets i la pena imposada, va ser condemnat a deu dies de localització permanent per una falta de furt, perquè el seu paper en el desembarcament de la droga només va consistir a agafar les plaques de matrícula d'un cotxe i canviar-les per un dels que havien de transportar la droga desembarcada.

El Moumi va ser relacionat amb el cas perquè es van trobar les seves empremtes a les plaques de matrícula que duia el vehicle interceptat pels Mossos.

Per aquest cas es van processar vint acusats i, en el primer judici, el maig del 2009, en van comparèixer divuit, dels quals nou van ser absolts i nou més van ser condemnats per tràfic de drogues.

Dos d'aquells vint acusats estaven en rebel·lia i al gener va ser jutjat i absolt Mhamed Bellahassan. El darrer acusat, El Moumni, va ser descobert recentment i dilluns el van condemnar a deu dies de localització permanent per una falta de furt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.