mont-roig del camp

La policia local es trasllada a la caserna de Miami, feta amb mòduls de l'Expo de Saragossa

La policia local de Mont-roig treballa des d'ahir a les noves dependències, a l'avinguda de Barcelona de Miami Platja, on s'ha traslladat la caserna que fins ara estava situada al costat de l'Ajuntament. El nou edifici, que servirà una població potencial de 90.000 persones en temporada turística, passa de tenir 60m² a 373m². La particularitat, però, és que està fet amb mòduls que formaven part de l'Expo de Saragossa 2008. La utilització de mòduls en la construcció ha accelerat el ritme de les obres, que han durat nou mesos, i ha rebaixat el cost a 442.041 euros. La mateixa caserna tindrà una oficina d'atenció al ciutadà dels Mossos d'Esquadra, que funcionarà només en períodes puntuals de vacances, com ara Setmana Santa i l'estiu. Així, els Mossos descentralitzen l'atenció i les persones que durant les vacances són a Mont-roig o Miami no hauran de desplaçar-se fins a Cambrils per cursar determinades denúncies.

Segons el consistori de Mont-roig, disposar d'una oficina dels Mossos a la mateixa caserna de la policia local permetrà una millor coordinació dels dos cossos policials.A més, les noves dependències de la policia local serviran per impulsar nous serveis que fins ara no es donaven, entre els quals hi ha l'estudi de la seguretat al municipi i el desenvolupament de plans de senyalització de la població a través del nou departament de Mobilitat i Gestió. Des d'aquí, també es garantirà l'aplicació de les ordenances municipals, com ara la d'animals de companyia o d'ocupació de la via pública.La plantilla de la policia local de Mont-roig està integrada per 29 agents amb plaça fixa. També disposa de vuit vehicles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.