Desarticulen un grup de lladres que robava bicicletes de gamma alta en pàrquings

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup de lladres especialitzat en el robatori de bicicletes en pàrquings. Els arrestats actuaven gairebé cada dia i en diferents punts de Catalunya. Accedien als trasters dels aparcaments i sostreien, sobretot, bicicletes de gamma alta, que posteriorment venien al mercat negre utilitzant la seva pròpia xarxa de receptadors, habitualment a través de botigues de segona mà.

La policia catalana els imputa 16 robatoris amb violència en pàrquings de Manresa, Olesa de Montserrat, Cornellà de Llobregat o Castelldefels, entre altres poblacions, tot i que no es descarta que el grup estigui al darrere de més robatoris. De fet, els Mossos estan analitzant una vintena de bicicletes recuperades als domicilis de dos dels detinguts, a Cornellà de Llobregat i a Sant Joan Despí, als quals també s'han trobat d'altres objectes robats, com material esportiu, jocs de taula i eines.

Tres dels detinguts tenien múltiples antecedents per robatoris, i dos d'ells ja han ingressat a la presó. La investigació, que es va iniciar fa uns tres mesos, continua oberta i no es descarten més detencions en els propers dies, ja que se sospita que la xarxa de receptadors de les bicicletes podria ser més extensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.