Acusen un sergent dels municipals de Girona d'haver alertat de les batudes l'amo d'un prostíbul

Un sergent de la Policia Municipal de Girona, de la identitat del qual només ha transcendit que es diu Marc Josep, ha estat imputat per un delicte d'afavoriment de la immigració il·legal i per un altre d'inducció a la prostitució, segons van confirmar ahir a l'ACN fonts de la Policía Nacional.

El sergent està acusat d'haver previngut l'encarregat d'un local gironí en el qual es practica la prostitució, de les inspeccions que s'hi havien de produir. La policia sospita que, com a compensació, l'agent rebia serveis sexuals de les prostitutes del local, a més de begudes alcohòliques gratuïtes.

Tot plegat es va saber després que una noia que treballava al local i que tenia males relacions laborals amb el responsable de les instal·lacions ho expliqués a la policia, segons van indicar les mateixes fonts policials.

La dona hauria revelat, no només que el propietari tenia informació a través del sergent sobre futures inspeccions, sinó també el nom del confident, i hauria contribuït amb la seva descripció a la confecció d'un retrat robot de l'acusat.

Descomptes

A més de facilitar aquesta informació, la dona va assegurar a la policia que el propietari del local havia donat ordres als treballadors de les instal·lacions que no cobressin al sergent les consumicions que prenia quan hi anava, i que se li fessin descomptes importants en els serveis sexuals que demanava.

Està previst que el sergent imputat declari els propers dies davant del jutjat que investiga els fets. El sergent continua treballant a la Policia Municipal, cos al qual està adscrit des de fa més de vint anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.