Roben a la carnisseria Carns Esteve de Llagostera mentre els amos dormien a dalt

La mateixa matinada de diumenge uns lladres van robar a la ferreteria Comercial Casals del mateix poble

En tots dos establiments els lladres van actuar amb guants i d'una manera professional, segons van indicar fonts policials. Amb guants, sense fer soroll i només trencant el bombí de la porta d'entrada de Carns Esteve són fets que demostren una certa professionalitat en l'assalt. La propietària de l'establiment, situat al passeig Tomàs Boada, va dir que no és habitual que tinguin tants diners a la botiga, però que pel fet de ser festiu el dissabte, no van poder fer els pagaments previstos.

Tot apunta que la mateixa nit, es desconeix si els mateixos lladres o uns altres, van robar a Comercial Casals, establiment situat al passeig Pompeu Fabra. Els lladres van accedir a l'establiment trencant el vidre d'una claraboia. Un cop a dins van forçar la caixa enregistradora i es van endur els diners que contenia i també els que van trobar al despatx, que sumant els imports suposen una xifra d'uns 500 euros, segons va explicar la propietària de la botiga. Els lladres també van actuar amb guants.

Detingut per robatori en tres obres

M.b

Agents dels Mossos d'Esquadra de l'àrea bàsica policial del Gironès-Pla de l'Estany van detenir el passat dia 30 un veí de Girona acusat de tres delictes de robatori amb força en tres obres en construcció als municipis de Girona, Fornells de la Selva i Quart. En el cas de l'obra de Girona hi van robar cinc calderes, mentre que a Fornells i a Quart els lladres van accedir a les casetes d'obra i es van endur maquinària diversa i eines de construcció com ara generadors, martells elèctrics i serres, entre altres objectes. El valor de tot el gènere robat supera els 11.000 euros.

Les investigacions fetes pels agents van permetre descobrir l'empresa on presumptament l'autor dels fets havia venut el material de construcció sostret a Girona. Arran d'això, la policia va comissar i retornar als seus propietaris tot el material sostret a les diferents obres. D'alta banda, un constructor de Cassà de la Selva ha denunciat un robatori de cable de coure per un valor superior als 3.000 euros, efectuat dimecres de la setmana passada a la nit. Una part d'aquest cable ja estava instal·lat en un dels pisos del bloc en construcció, situat a la carretera Provincial del municipi.

S'enduen vuit ordinadors

ò. pinilla

Els robatoris a empreses no cessen a les comarques gironines. Dilluns a la matinada uns desconeguts van entrar a l'empresa Giro-mail, d'Aiguaviva, i es van endur vuit equips informàtics i una càmera de fotografiar digital professional. El material sostret té un valor aproximat d'uns 15.000 euros. Les investigacions apunten que els lladres es van enfilar pels tubs dels desguassos fins a arribar a una finestra del local de l'empresa, a deu metres d'alçada. Un cop a dins, els lladres van esbotzar la porta d'entrada de les oficines i es van endur el botí. El sistema d'alarma de l'edifici no va funcionar aquella nit ja que van tenir un problema amb la línia telefónica. No és la primera vegada que entren a robar a Giro-mail, ja que ho han fet fins a quatre cops.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.