Es cremen tres vehicles, a Figueres Amer i Llers, i un garatge a l'Escala

Un incendi que va tenir lloc poc després de les dues de la matinada d'ahir a Figueres i un altre que es va produir a les onze del matí a Amer van deixar totalment cremats un cotxe i una furgoneta, sense que es produïssin ferits. El cotxe cremat a Figueres era a la plaça del Sol, i l'incendi es va propagar a un contenidor que hi havia al costat del vehicle sinistrat. A Amer, en canvi, la furgoneta es va incendiar quan circulava per la carretera C-63, al punt quilomètric 46. Els bombers van desplaçar-se als dos llocs amb una dotació d'efectius. També es van haver de desplaçar a Llers, perquè va cremar un cotxe que estava abandonat.

Així mateix, també es va incendiar un garatge al municipi de l'Escala, a la zona de Riells. L'incendi va començar cap a les set de la tarda al carrer Camp Rabassa i es va propagar fàcilment per l'acumulació de material que hi havia dins el local. No hi va haver cap ferit en aquest incendi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.