Un veí de Santa Cristina nega haver violat la fillastra perquè estava empresonat

Reitera que tampoc va abusar del fill de tres anys i diu que tot és una maniobra de la dona per separar-se

Els fets que l'Audiència de Girona va començar a jutjar ahir es remunten a l'any 2003, quan l'acusat convivia a Santa Cristina amb la seva companya i els dos fills grans d'ella. La nena gran tenia 12 anys i va començar a anar a l'institut a Platja d'Aro i l'home l'acompanyava amb el cotxe. Segons l'acusació, un dia, quan anaven amb el vehicle cap a l'institut, l'home es va desviar per un camí i es va aturar en un descampat. Segons les acusacions, l'home va començar a tocar els pits i els genitals a la nena per sota la roba. Després es va masturbar. Les agressions sexuals al descampat s'haurien repetit fins a l'estiu del 2007, tot i que, segons l'acusació, els tocaments es van repetir de matinada al llit de la nena.

Massaguer es va defensar ahir assegurant que la nena havia denunciat que els abusos van començar el curs 2003/2004, però en canvi per aquelles dates –entre juliol del 2003 i març del 2004– ell estava empresonat a Figueres per una causa anterior i, per tant, mai es podrien haver produït. En canvi, la filla va reiterar la seva versió dels fets malgrat les imprecisions a l'hora de determinar quan van esdevenir i el perquè es va atrevir a denunciar-ho cinc anys més tard.

Per altra banda, les acusacions també sostenen que Massaguer va abusar del seu fill l'octubre del 2008, quan aquest tenia 3 anys. Segons l'acusació, l'home hauria obligat el nen a abaixar-li els pantalons, fer-li tocaments i llepar-li el penis. Per guanyar-se la confiança de l'infant, el pare simulava que tot formava part d'un joc de pressing catch.

La mare va explicar durant el judici que donava plena credibilitat al relat del fill. Fins i tot el forense que va declarar en el judici va qualificar de versemblant el relat del nen tot i reconèixer que no va detectar agressions en la zona genital de la criatura. En canvi, l'acusat nega els fets i diu que tot plegat és una conxorxa que ha fet la dona contra ell per separar-se i alhora separar-lo dels fills.

A més de les agressions sexuals, a Massaguer se li imputa un delicte de trencament de l'ordre d'allunyament. Segons va explicar la mare, l'home va seguir els fills quan sortien d'escola, i el menor, quan era dins del centre.

Per tot això, el ministeri fiscal i l'acusació demanen 19 anys de presó per a Massaguer, i la defensa, l'absolució. Avui està previst que continuï el judici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.