Successos

Enterren els fills de la mare homicida de Lloret sense que hi assisteixi cap familiar

L'Ajuntament s'encarregarà de la despesa del funeral

Rebecca, de 5 anys, i Daniel, d'11 mesos, van arribar a Lloret el 15 de maig per quedar-s'hi per sempre. Aquell cap de setmana, la mare, Lianne Smith, els va donar les «millors vacances» abans que, quatre dies després, els matés a l'habitació 101 de l'hotel Miramar. Gairebé un mes després del crim, cap familiar ha reclamat els cossos dels menors per poder-los repatriar a la Gran Bretanya. Ha hagut de ser un jutge qui ha dictaminat, com marca la llei, que siguin enterrats a Lloret de Mar, perquè és on van morir.

L'Ajuntament s'ha hagut d'encarregar de la cerimònia fúnebre, que va tenir lloc ahir a les cinc de la tarda al cementiri lloretenc. La missa es va celebrar a la mateixa capella del cementiri, i posteriorment van ser enterrats junts en el nínxol número 71, enmig d'una desena de rams i corones de flors.

A l'acte hi van participar professors de l'escola de Barcelona on anava la nena. Entre llàgrimes, van recordar els bons moments que van passar junts a l'escola i la vitalitat i l'alegria de la petita. Per la seva part, representants del consolat britànic van elogiar la solidaritat de l'Ajuntament i del poble de Lloret. En un to més crític, mossèn Jesús va dir que «una societat que no protegeix els menors és una societat malalta». I va recordar la imatge dels nens, feliços, jugant a la platja de Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia