Successos

Desarticulen una xarxa de traficants que actuava al Barcelonès i al Vallès Occidental

La Policía Nacional ha desarticulat una xarxa dedicada a la distribució de cocaïna, haixix i marihuana a la comarca del Barcelonès i el Vallès Occidental. Els agents han detingut sis persones, entre les quals, el principal subministrador de totes les substàncies estupefaents i els propietaris d'un bar de Badalona, que s'encarregaven de la venda a petita escala de la droga. La majoria dels detinguts són membres de la mateixa família, segons han afirmat fonts policials.

La xarxa utilitzava diversos telèfons mòbils de prepagament per contactar amb els compradors de la droga, que estava guardada en domicilis i magatzems. Als pisos, els traficants hi manipulaven la droga, i la venda sempre es duia a terme als mateixos habitatges o en locals públics com ara bars i restaurants de totes dues comarques. La Policía Nacional va fer cinc escorcolls en domicilis de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Montcada i Reixac, i en un traster llogat. En l'actuació, els agents van recuperar 800 grams de cocaïna, més de 2 quilos d'haixix i uns 500 grams de marihuana. Els agents també van comissar deu telèfons mòbils, dues pistoles simulades, un subfusell i un revòlver de salva.

La policia espanyola manté la investigació oberta, i ara analitza la possible utilització d'aquestes armes en altres delictes comesos a Catalunya en els darrers mesos. De fet, els agents no descarten més detencions en els pròxims dies. De moment, dos dels detinguts ja han ingressat a la presó després d'haver passat a disposició judicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia