Successos

Mor un motorista de Blanes en un xoc contra un tot terreny a Campdevànol

Un incendi en un camió que portava bales de palla provoca retencions a l'AP-7, a la Jonquera

Un veí de Blanes va morir ahir en un accident de trànsit que va tenir lloc al terme municipal de Campdevànol. El fatal incident va esdevenir al punt quilomètric 123 de l'N-260, a la zona de la colònia l'Herand en direcció a Ribes de Freser. Els Mossos d'Esquadra estan treballant en les causes de l'accident que s'hauria produït després que els dos vehicles xoquessin frontalment. Amb la forta topada, Joaquim Rabassa Conde, que conduïa una motocicleta, va morir a conseqüència de les greus ferides que de què va ser víctima. En canvi, el conductor del tot terreny va resultar il·lès.

Es tracta de la quarta víctima mortal a la comarca. La darrera va ser una veïna de Sant Joan de les Abadesses que va tenir un accident el 12 de maig i que va estar ingressada durant un mes a l'UCI de l'Hospital Trueta de Girona. L'atropellament d'una veïna de Campdevànol i la mort d'un noi andorrà a Ripoll són les altres víctimes al Ripollès. L'any 2009 dues persones van perdre la vida en accidents de trànsit a la comarca.

Per altra banda, un camió que duia palla es va cremar ahir a la tarda a l'AP-7. L'incident va provocar retencions i va afectar la vegetació del voral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia