Successos

policial

Primera batuda al bordell Paradise de la Jonquera

Trenta agents de la Policía Nacional van escorcollar el Paradise ahir a la matinada durant quatre hores i es van endur cinc prostitutes brasileres, a tres de les quals es va decretar l'expulsió

Una trentena d'agents de la Policía Nacional, entre membres de la Ucrif (Unitat Contra les Xarxes d'Immigració i Falsificació) arribats expressament de Barcelona i agents de la comissaria de la Jonquera, van irrompre divendres a la mitjanit al Paradise, el bordell inaugurat fa 9 dies a la Jonquera, per identificar prostitutes i clients. L'operació, que va durar fins a les quatre de matinada, va servir per identificar 188 clients i 125 prostitutes. La policia es va endur del local cinc prostitutes brasileres que la documentació de les quals semblava irregular, però un cop a la comissaria, fetes les comprovacions pertinents, només van obrir expedient d'expulsió contra tres de les dones. Aquestes tres brasileres també van quedar en llibertat, i els van advertir que havien d'abandonar el país perquè els havia caducat el permís de noranta dies d'estada legal. La gran majoria de les prostitutes identificades al Paradise, a les quals els agents van sotmetre a un petit interrogatori, són búlgares i romaneses, i per tant, com a ciutadanes de la Unió Europea, no tenen problemes per quedar-se al país. La policia també va comprovar que la gran majoria dels clients eren de nacionalitat francesa. En aquest primer control específic a l'interior del local no es va trobar cap client buscat o que tingués requisitòries pendents.

Aquesta és la primera batuda que fa la policia a l'interior del local, tot i que el dia de la inauguració, abans que el Paradise obrís les portes, ja va muntar controls als accessos per identificar els ocupants dels cotxes que hi anaven i començar a prendre vistes del perfil dels proxenetes que es mouen a l'entorn del bordell, que va obrir després d'un llarg litigi judicial amb l'Ajuntament, que no volia que obrís.

L'amo del bordell, José Moreno, té causes judicials pendents per tota mena de delictes.

LA XIFRA

188
clients
hi havia dins del local quan la policia va entrar a fer-hi l'escorcoll. De prostitutes, n'hi havia 125.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.