Successos

El PP vol potenciar el model de comerç de proximitat de Girona

El candidat al Parlament de les comarques gironines, Josep Enric Millo, va explicar ahir que el seu partit vol tenir cura del comerç de proximitat, “un model comercial molt positiu” que volen potenciar. El PP, en aquest sentit, vol donar-hi suport amb polítiques que contribueixin a la seva modernització. Josep Enric Millo va destacar la problemàtica de la seguretat i la competència deslleial, referint-se a aquells que no compleixen les obligacions fiscals.

Millo va donar a conèixer aquestes intencions ahir, en la presentació d'una oficina mòbil de campanya, una autocaravana que voltarà el territori gironí aquests dies.

Les propostes del Partit Popular per defensar el comerç també van dirigides a millorar la seguretat incrementant la presència policial a les zones comercials perquè “recuperin la consideració de zones segures”. La venda ambulant o els productes d'imitació també són un punt a abordar, així com que “el comerç regentat per estrangers assumeixi les mateixes obligacions que la resta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.