Successos

judicial

Absolt per desdentegat

El jutjat resol que l'acusat d'arrencar un tros d'orella a un noi no té el dentat prou bo per mossegar

El jutjat penal número 4 de Girona ha absolt un veí de Lloret de Mar de 27 anys, Gérard Rodríguez López, que era acusat d'un delicte de lesions contra un altre jove que va perdre un tros d'orella d'una queixalada. El fiscal li demanava una pena de tres anys de presó per un delicte de lesions. A part que cap testimoni no va poder acreditar que Rodríguez era l'autor de la mossegada que va fer saltar un tros d'orella a la víctima, la nit de Sant Joan en un discoteca de Tossa, la clau perquè la jutgessa resolgués que s'havia d'absoldre l'acusat va ser el pèssim estat del dentat de Rodríguez, que la mateixa magistrada va poder comprovar durant l'acte del judici i que li va fer arribar a la conclusió que, desdentegat com era, no podia haver clavat la mossegada tan lesiva que va rebre Marc Civil, la víctima. En el judici, Gerard Rodríguez va explicar que una de les dents del davant que li falten li va caure menjant una costella i una altre menjant botifarra. A banda d'això, el lletrat de la defensa, Carles Monguilod, va aportar un informe estomatològic de Gerard Rodríguez que deixava clar el llastimós l'estat bucal de l'acusat. L'informe revelava en una colla de queixals la presència de càries i en un bon nombre de molars i premolars. A més, l'informe avalava que el 21 de juny, és a dir, tres dies abans dels fets, a l'acusat li havien fet exodòncies de restes radiculars i que dues dents de dalt tenien molta càries i que feien molt difícil cloure les dents sense que li fes mal. La metge forense també va valorar que una boca “tan malalta” com la de Rodríguez era molt difícil que hagués pogut produir les lesions que va patir la víctima a l'orella.

Els fets que van acabar amb el noi a judici van passar la nit de Sant Joan d'aquest any a la discoteca Riviera de Tossa de Mar. Marc Civil es va embrancar en una discussió amb un jove i, posteriorment, una tercera persona li va clavar la mossegada que li va arrencar un tros del lòbul dret de l'orella i que va suposar que li haguessin de posar quatre punts de sutura. Després, la policia local de Tossa va detenir Rodríguez.

LA XIFRA

20
peces dentals,
com a mínim, tenia arrencades o malmeses per la càries l'acusat de clavar la mossegada.
24-06-10
és la data,
durant la matinada, en què un noi va rebre una mossegada que li va arrencar un tros d'orella.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.