Successos

estats units

Milers d'ocells cauen a terra a Arkansas

Milers d'ocells negres han caigut des de la nit de Cap d'Any sobre l'estat d'Arkansas, al centre-sud dels Estats Units, uns 5.000 dels quals morts, per causes que encara es desconeixen, segons van informar ahir les autoritats locals. La majoria de les aus s'han precipitat sobre la ciutat de Beebe, situada a uns 48 quilòmetres al nord-est de la capital estatal, Little Rock. Els serveis de neteja les han recollit de les voreres i les teulades dels habitatges.

Encara que es desconeixen les causes exactes del fenomen, les autoritats valoren diverses possibilitats, com ara que resultessin ferides pels focs artificials de Cap d'Any o per la calamarsa caiguda els últims dies.

No obstant això, cap dels ocells presenta signes externs d'aquestes agressions, per la qual cosa la hipòtesi principal indica que la seva mort s'hauria pogut produir per l'estrès sofert per aquests esdeveniments.

ep

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.