Successos

trànsit

Multen un conductor per la mort d'una nena a Lloret de Mar

Haurà de pagar 360 euros per haver atropellat una nena en un pas de vianants conduint amb excés de velocitat

El jutjat penal número 1 de Girona ha condemnat a una multa de 360 euros Kevin Torrejón Giraldez, un conductor que va matar una nena de 8 anys en un pas de vianants de Lloret de Mar. L'atropellament mortal va tenir lloc el dia 15 de juny del 2008 poc després de les set de la tarda. La nena, que aleshores tenia 8 anys, estava creuant l'avinguda del Rieral per un pas de vianants amb la seva bicicleta. Va ser aleshores quan l'acusat, que conduïa amb excés de velocitat, la va atropellar amb el cotxe.

En concret, Torrejón anava a 70 quilòmetres per hora en un tram urbà on la velocitat permesa estava limitada a 30 km/h. A més, al pas de vianants hi havia una furgoneta aparcada que limitava la visibilitat. Després de l'atropellament, la menor va ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari de Girona. Tot i que la menor va arribar-hi amb vida, les ferides que tenia eren molt greus i els metges no van poder fer res per salvar-la. Arran d'aquests fets, la fiscalia va demanar inicialment que el condemnat ingressés a presó durant mig any. La seva família, però, va pagar la fiança de 30.000 euros que se li demanava, i el jove va quedar en llibertat condicional. Ahir al matí, el cas va arribar al jutjat penal número 1 de Girona. El conductor, Kevin Torrejón, s'enfrontava a una pena de dos anys de presó per un delicte d'homicidi imprudent. A les portes del jutjat, però, la fiscalia i la defensa van arribar a un acord i Torrejón ha estat condemnat per una falta d'imprudència amb resultat de mort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.