Successos

robatoris a dojo

L'enxampen amb 27 reixes d'embornals al maleter a Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir dissabte passat un jove de 24 anys, veí de Girona, acusat d'un delicte de furt per haver robat 27 reixes d'embornals. Tot es va descobrir després que la Policia Municipal de Girona es va assabentar que el jove estaria relacionat amb el robatori. Un cop localitzat, el jove es va mostrar força contradictori arran de la presència policial i les preguntes que els agents li feien en referència a la desaparició dels elements urbans. Tot seguit, els agents li van demanar si podia ensenyar-los el maleter del seu vehicle. Quan va obrir la part posterior del cotxe, els policies hi van trobar amagades 27 reixes d'embornals. A causa de l'evidència, el sospitós va reconèixer que les havia sostret dels polígons industrials dels municipis d'Aiguaviva i Vilablareix.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir, el 10 de febrer, dos joves de 27 i 28 anys, tots dos veïns de Girona, acusats de ser els autors de deu robatoris amb força en domicilis de l'Estartit. Els autors haurien actuat accedint per les finestres balconeres dels apartaments i, després de forçar panys i persianes, se n'haurien endut aparells de televisió, joies, bicicletes i petits electrodomèstics, com ara microones, equips de música i cafeteres. La investigació no es dóna per tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.