Successos

ROBATORIS A DOJO

Uns lladres lliguen i lesionen una anciana a Riudarenes

Els assaltant van entrar a casa de la dona, de vuitanta anys, amb una excusa i es van endur un botí valorat en uns 2.500 euros

La dona va patir ferides i la van haver de curar a l'ambulatori

Atac a una dona de vuitanta anys a casa seva a Riudarenes. Dilluns passat, a mitja tarda, de clar, un noi es va presentar a casa de la víctima. Quan ella va obrir la porta li va preguntar si en Joan hi era. La dona li va respondre que s'equivocava, que allà no hi havia cap Joan, que hi vivia ella, tot sola. Tot i la negativa, el noi va aconseguir entrar a la casa amb l'excusa que tenia set i que volia beure alguna cosa. Darrere d'ell, va entrar un altre intrús i entre tots dos van agafar la dona i la van lligar en una cadira. Després, van començar a remenar tot el pis i van anar arreplegant tot el que hi havia de valor, bàsicament diners i joies.

Es calcula que el que es van endur valia uns 2.500 euros. Després de saquejar a gust la casa, els lladres, dos nois joves, van fugir i van deixar l'anciana lligada. Al cap d'una estona, una veïna va sentir crits a la casa i va descobrir que la víctima era a terra, lligada i que tenia contusions diverses, com ara un ull blau. La veïna va córrer a auxiliar-la i va avisar els Mossos i els serveis d'emergència. En vista que l'anciana tenia un blau ben visible a l'ull i que estava molt desorientada (va perdre el coneixement una estona), va ser traslladada fins a l'ambulatori de Sils, on li van fer un reconeixement. Després, quan els metges van considerar que estava en condicions, la dona va ser trasllada a la comissaria dels Mossos de Santa Coloma, per prestar declaració sobre l'atac. Però va poder aportar poques dades sobre els seus agressors.

Els agents de científica dels Mossos van anar la mateixa tarda a la casa per mirar si podien obtenir empremtes dactilars dels assaltants o algun indici que pugui ajudar a identificar-los. També han interrogat veïns per si algú va veure dos nois sospitosos i miren si a la zona hi ha cap càmera que els hagués pogut captar.

La anciana, que tot i els seus 80 anys fins ara vivia sola a la casa, ara s'ha traslladat a viure fora del poble, a casa d'un familiar.

LA DATA

14.2.2011
Dos nois
van assaltar una anciana a casa seva a Riudarenes, la van lligar i li van robar diners i joies.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.