Successos

robatoris a dojo

Recullen firmes a Sils perquè estan farts dels robatoris

L'objectiu és forçar una reunió entre els representants polítics i els responsables policials per trobar una solució a la inseguretat

De moment tenen una setantena de signatures d'empreses i comerciants del polígon industrial

Empresaris, comerciants i ciutadans de Sils estan tips dels robatoris. És per aquest motiu que han decidit engegar aquesta setmana una campanya per recollir el màxim de signatures. L'objectiu és obtenir el màxim suport popular perquè des de les administracions es faci tot el possible per potenciar iniciatives des de l'àmbit polític i legislatiu que posin fi als robatoris. De moment, a curt termini, la iniciativa popular, que s'ha despertat al voltant d'empresaris del sector del polígon industrial de Sils, pretén sol·licitar una reunió entre els representants del consistori i els responsables dels Mossos d'Esquadra. De moment, ahir al matí n'havien recollit una setantena, de firmes, majoritàriament d'empresaris, comerciants i d'algun ciutadà en l'àmbit particular de la zona industrial. Però l'objectiu és que la iniciativa es faci més extensa i arribi a particulars i botiguers del centre del municipi per obtenir el màxim de suport popular.

Per col·laborar en aquesta iniciativa, el full de signatures està disponible al bar La Canya. Precisament, el seu responsable, Paco Tello, que és un dels impulsors de la proposta, va explicar ahir que al bar hi han entrat un grapat de vegades. L'amo de l'establiment ha hagut de muntar dos sistemes d'alarmes, barrots a totes les finestres, buidar la caixa registradora i les màquines escurabutxaques totes les nits i fins i tot dormir al local. Però ell no és l'única víctima dels robatoris, Tello assegura que hi ha una inseguretat molt pronunciada a la zona, ja que han entrat a robar un munt de vegades a empreses de la zona, comerços, bars, estancs, gasolineres i en domicilis particulars. El suport a la iniciativa s'ha fet extensiva a la xarxa social Facebook.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.