Successos

TRÀNSIT

Un veí de Caldes mor en un accident a l'N-II a Fornells

La víctima va quedar atrapada al turisme, que es va incendiar en el moment de l'accident

El sinistre va obligar a tallar la carretera al trànsit durant una hora i mitja i a fer desviaments

L'accident, que va tenir lloc ahir al migdia va provocar la mort del veí de Caldes de Malavella, Francesc Xavier Genoher Sureda, de 52 anys d'edat.El sinistre es va produir en el punt quilomètric 708,8 de l'N-II, dins el terme municipal de Fornells de la Selva.

Els fets van tenir lloc poc després de les dues del migdia quan el turisme que conduïa la víctima, per causes que ahir es desconeixien, va sortir de la via.

Amb tot, les primeres hipòtesis de l'accident apunten que el vehicle hauria xocat amb una pilona o columna del voral de la carretera. El cotxe es va incendiar i es va cremar completament. El conductor i únic ocupant del vehicle, va quedar atrapat a l'interior del cotxe.

Al lloc de l'accident es van desplaçar fins a sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, i dues dels Bombers. El vehicle sinistrat va ser retirat per una grua poca estona després del fatal succés.

Tall i desviaments

A causa de l'accident, la carretera N-II va quedar tallada a la circulació en els dos sentits. Per aquest motiu, els Mossos van desviar el trànsit per l'interior del municipi de Fornells. La carretera afectada per l'accident va estar tallada entre les 14.10 hores i les 15.34. A partir d'aquesta hora la circulació va quedar restablerta, pràcticament amb tota normalitat.

LA XIFRA

4
persones han mort a l'N-II al tram gironí en els prop de tres mesos d'aquest any 2011.

Quatre morts a l'N-II en els tres mesos del 2011

Amb l'accident d'ahir a Fornells de la Selva ja són quatre els morts d'accident a l'N-II en el tram de la demarcació de Girona en els prop de tres mesos d'aquest any. Les dues primeres víctimes mortals van produir-se el 30 de gener al terme de Sils, en un xoc entre un cotxe i un camió. El segon accident mortal en aquesta via va tenir lloc a Vilamalla, en què va morir un camioner que va sortir de la via i va encastar-se contra una nau del polígon. El tercer, el d'ahir.

Les quatre víctimes d'aquest any sumades a les nou dels últims sis mesos de l'any passat, fan tretze els morts en aquesta carretera, desdoblada per trams i amb punts on les obres s'han quedat a mig fer, com ara el de la Selva, on es van produir quatre d'aquests nou accidents mortals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.