Successos

SUCCESSOS

Estaborneix la mare, que li vedava fumar dins de casa

El jutjat de Santa Coloma de Farners ha ordenar que l'agressor, de 36 anys, marxi de l'habitatge

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres un home de 36 anys veí de Santa Coloma de Farners acusat d'haver colpejat la seva mare i haver-la estabornida després que la dona li digués que no volia que fumés dins de la casa on vivien mare i fill. El jutge ha dictat ordre d'allunyament del fill, cosa que li suposarà haver d'abandonar l'habitatge.

La història familiar amb tràgic final va començar quan la mare va veure que el noi manipulava un paquet de picadura de tabac per fer-se una cigarreta. Sembla que la mare va pensar que es podia tractar de marihuana i va dir al fill que no volia que fumés aquelles coses dins de la casa i que, en tot cas, anés a fora. El fill, davant la reprimenda de la mare, va reaccionar de forma violenta i va clavar un cop a la dona que la va estabornir.

Quan la dona va refer-se, va agafar el telèfon i va trucar els Mossos, que van acabar detenint el fill. El noi va passar dissabte al matí a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Després d'escoltar les declaracions de la mare i del fill, el jutjat va deixar en llibertat l'home però com a mesura cautelar li va imposar una ordre d'allunyament de la seva mare. El compliment de l'ordre comporta forçosament que el fill abandoni el domicili de la seva mare, on ell també residia. En principi la mare ha decidit mantenir l'acusació contra el seu fill després de l'agressió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.