Successos

successos

Una turista denuncia que va ser violada a Lloret

La noia albanesa assegura que la van drogar i la van gravar en vídeo amb el mòbil

Una turista albanesa d'uns vint anys va denunciar la setmana passada que va ser violada a la sortida d'una discoteca de Lloret de Mar. Segons la versió de la denunciant, la jove va arribar a Lloret de Mar acompanyada tan sols d'una amiga. Totes dues van viatjar des d'Alemanya, on viuen, per passar uns dies de vacances a la Costa Brava. Les joves van decidir sortir de marxa per les discoteques del municipi selvatà, entre elles la Privé de Magic Disco, on van anar la matinada del 30 al 31 de març.

Un home detingut

La noia denuncia que en algun moment de la nit un noi que va conèixer, veí de la zona, li va posar droga o algun tipus de somnífer a la beguda que la va deixar desorientada. Posteriorment, a la sortida de la discoteca, la jove i el noi van anar junts fins a l'hotel on s'allotjava la noia albanesa, que és a 500 metres de la discoteca on es van conèixer. Allí, segons denuncia la turista, aquest jove la va violar. A més, segons va explicar la noia a la policia, l'agressió sexual va ser enregistrada en vídeo al telèfon mòbil del denunciat.

A l'endemà la jove va anar a denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que van començar la investigació que va desencadenar la detenció del sospitós. L'home no va voler declarar a la comissaria ni al jutge de Blanes que estava de guàrdia. Després de passar a disposició judicial, el sospitós va quedar en llibertat.

A l'home se li va comissar el telèfon mòbil per comprovar la denúncia que havia fet la turista, però del buidatge de la targeta de memòria no va aparèixer cap vídeo de l'agressió sexual. Així mateix, la investigació policial està pendent de dos informes. Per una banda, falten els resultats de les proves d'ADN i, per l'altra, l'informe forense de la turista que confirmaria o desmentiria si hi va haver agressió sexual.

805 denuncies el 2010

Durant el 2010 es van denunciar 805 casos d'agressions sexuals a les comarques gironines, de les quals van haver 495 detinguts i es van resoldre 654 casos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.