Successos

policial

Enxampats després de robar en un súper a Girona

Els dos lladres van fugir en cotxe amb una bossa plena d'aliments

Per altra banda, roben 1,3 quilòmetres de cable de coure d'uns pals telefònics a Maçanet i Lloret

Una operació policial conjunta entre la policia local de Girona i els Mossos d'Esquadra va permetre la detenció de dues persones que havies estat enxampades robant productes d'un supermercat a Girona. Un dels lladres va entrar dins del supermercat Carrefour del carrer del Migdia i va carregar el botí dins d'una bossa grossa ecològica. Quan la va tenir plena, es va saltar la línia de caixes i va sortir fora de l'establiment, on l'esperava un segon lladre amb el motor del vehicle engegat per emprendre la fugida. Abans, però, responsables de l'establiment van sortir al darrere dels lladres però no els van poder agafar. Un agent policial fora de servei, però, que va veure com els lladres fugien del supermercat amb el botí dins d'una bossa, va ser el que va donar l'alerta. El policia els va seguir amb el seu vehicle i va anar informant les patrulles.

Finalment els lladres van ser enxampats al pont de la Font del Rei, a tocar del carrer del Carme, dins d'un vehicle amb matrícula de València. Al maleter del vehicle la policia va trobar una bossa plena de menjar, sobretot embotits, i altres productes. Els dos lladres van ser detinguts i conduïts a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, on es va fer el recompte dels productes robats.

Uns 800 veïns queden sense telèfon

Maçanet de la Selva i Lloret de Mar han estat els dos últims objectius dels lladres de cable de coure dels pals telefònics. El robatori més important es va produir la matinada de dilluns a Residencial Park, de Maçanet de la Selva. Allà, els lladres es van endur prop d'un quilòmetre de cable de coure de tres trams diferents d'una zona boscosa. Els assaltants es van dedicar a trossejar el cable, que és molt pesant, i el van carregar en un vehicle. Aquest robatori va provocar que uns 800 veïns quedessin sense línia telefònica.

A més, uns lladres també es van endur 400 metres de cable telefònic de coure d'una línia a Lloret de Mar que connecta amb Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.