Successos

POLICIAL

Un detingut en controls a locals d'oci de Blanes

Els Mossos d'Esquadra van fer, la nit de dissabte a diumenge, el primer dispositiu de seguretat de la temporada turística d'aquest any a la zona d'oci nocturn de Blanes. En aquest dispositiu van identificar quaranta persones i en van detenir una per tràfic de drogues. Van aixecar també 16 actes d'infracció de la llei 1/92 per tinença, consum de drogues i armes, i una altra per subministrar alcohol a menors.

Els agents també va aixecar quatre actes d'inspecció als locals, en què es recollien denúncies diverses, com ara no disposar de fulls de reclamacions, manca de rètols, exercir una activitat diferent a l'autoritzada i manca de documentació en el moment del control.

D'altra banda, els Mossos han iniciat una campanya d'inspeccions a locals d'oci amb “cita prèvia”, en la qual s'acorda amb els propietaris el dia i hora en què es faran els controls, que seran fora dels horaris d'obertura per no interferir en l'activitat. Mitjançant una trucada telefònica, es concretarà l'hora de visita, i s'informarà de la documentació requerida, així com de les mesures de seguretat que es revisaran en el dispositiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.