Successos

Desapareix mentre celebrava el títol de Champions a Girona

Carla Paunero Moreno, de 16 anys, se la va veure per última vegada dissabte a dos quarts de dotze de la nit davant de l'edifici de Correus

La jove no duia ni telèfon mòbil ni documentació ni diners

Tercera desaparició d'una noia en els últims tres mesos a la ciutat de Girona. El darrer succés va tenir lloc dissabte al vespre, durant la nit de Champions. Carla Paunero Moreno, de 16 anys, s'havia desplaçat al centre de Girona juntament amb el seu germà i un grup d'amics per celebrar el títol de la copa d'Europa aconseguit pel Barça. Segons ha denunciat la família, la noia hauria desaparegut al voltant de dos quarts de dotze de la nit de dissabte i la darrera vegada que se la va veure era al davant de l'edifici de Correus de la ciutat. Quan el seu germà va tornar a casa, van començar a sonar totes les alarmes perquè la Carla no havia tornat a casa. L'endemà, després de no rebre cap comunicació d'ella, la mare va anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a presentar la pertinent denúncia.

No és el primer cop

La nit de la seva desaparició, segons han denunciat els familiars, no duia el telèfon mòbil, ni documentació ni diners. Així mateix, anava vestida com apareix a la imatge d'aquesta notícia i duia un bossa de mà de color gris. Quan el germà va marxar del lloc, la Carla no s'hauria quedat sola sinó amb un grup d'amics que també tenien previst celebrar el títol de Champions. Segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra, no és la primera vegada que la noia no torna a casa de Cervià de Ter després d'una nit de festa.

Aquest diari es va posar en contacte amb la seva família, concretament amb el seu pare, Xavier Paunero, que és professor del departament de geografia de la Universitat de Girona. El pare va explicar que de moment no volen donar gaire difusió a la desaparició de la seva filla perquè “tan sols fa dos dies que ha desaparegut” i per tant “hi ha obertes moltes hipòtesis”.

L'home comenta que no descarten que, tot i que no havia tingut cap tipus de discussió familiar, la noia hagi marxat voluntàriament, i que en qualsevol moment torni a casa sana i estàlvia. Tot i així, i a mesura que passin les hores, el pare no descarta que finalment es pugui tractar d'una desaparició forçosa, i és per això que l'endemà de la desaparició de la seva filla la mare va presentar la corresponent denúncia als Mossos.

LA XIFRA

3
noies
han desaparegut en 3 mesos: Irene Rigall (16/03), Macarena Jiménez (18/05) i Carla Paunero (28/05).

LA DATA

28.5.2011
Carla Paunero
va desaparèixer el davant de l'edifici de Correus mentre estava amb un grup d'amics.

Sense pistes de la noia de Cassà

Continua la recerca i la recollida de pistes per localitzar Jessica Macarena Jiménez León, la veïna de Cassà de la Selva de 16 anys, que fa gairebé dues setmanes que va desaparèixer. Aquest diari es va posar en contacte ahir amb la mare de la menor, que va comentar que a hores d'ara encara no tenen cap informació sobre el seu parador. Així mateix, segons van comentar fonts del portaveu dels Mossos d'Esquadra, s'està treballant en el cas tot i que no s'ha pogut avançar. En aquest sentit, la policia ha interrogat en les darreres hores el xicot de la noia perquè declarés tot el que va passar la nit de la desaparició i donés detalls dels dies anteriors per esclarir el cas. Ells dos són parella des del novembre passat.

Segons consta en la denúncia, la noia va desaparèixer el dia 18 de maig a les deu de la nit i va ser vista per última vegada al parc de la Devesa de Girona. Segons va explicar la seva mare, totes dues s'havien discutit perquè la jove “no anava gaire bé a l'escola”, i per això la mare li va retirar l'ordinador portàtil i el mòbil com a càstig. El dia de la desaparició va quedar amb el seu xicot, major d'edat, al pàrquing de la Devesa, on van estar discutint durant gairebé dues hores. Segons la versió del xicot, la noia va baixar del cotxe i va anar cap a un altre vehicle de color negre, un Peugeot 206, conduït per un altre noi, de tendència punk. La mare va explicar que aquest cotxe ja l'havia vist abans, ja que és el mateix que duia la persona que va anar a recollir la noia a casa seva abans de marxar per anar al gimnàs.

En el moment de la desaparició, la jove portava una bossa amb roba perquè havia anat al gimnàs. La menor tampoc duia ni diners ni documentació. Segons va explicar la mare a aquest diari, és la primera vegada que la noia desapareix de casa sense que se'n sàpiga res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.