Successos

S'amaga dins de maletes per robar turistes

El lladre va ser enxampat a la bodega d'un bus de la línia Girona-Barcelona

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos lladres, de 29 i 31 anys, acusats d'haver robat en maletes dels turistes a Girona. El modus operandi era el següent: un home comprava un bitllet de bus per anar de l'aeroport de Girona fins a l'estació del Nord de Barcelona; aquest individu introduïa una maleta de grans dimensions a l'interior de la bodega del bus, juntament amb l'equipatge de la resta de passatgers; dins la maleta hi havia amagada la segona persona que, un cop el bus iniciava el trajecte, sortia de la maleta i, amb una llanterna frontal, buscava objectes de valor a la resta de bosses, que amagava en una maleta més petita que duia a sobre. Després de furtar es tornava a amagar dins la maleta gran fins al final del trajecte.

El passat dia 3, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents de l'aeroport de Girona van rebre l'avís que un ocupant de l'autobús que estava a punt de marxar a Barcelona havia deixat una maleta de grans dimensions a la bodega del vehicle. Divendres a la tarda, els agents van anar a inspeccionar la maleta sospitosa i, en obrir-la, van trobar un home plegat a dins, quasi contorsionista. Aquest individu duia un telèfon mòbil a la mà, també portava una maleta petita, una llanterna frontal i un objecte punxant que servia per obrir les cremalleres i els cadenats. Ho tenia tot a punt per iniciar la seva tasca quan el bus es posés en marxa.

Els agents estan recopilant informació per tal de poder relacionar altres casos amb aquest nou modus operandi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.